La cadena de botigues de moda Mango ha llançat el programa de fidelització "Mango for Mango", que permet als clients canviar les peces usades per peces noves amb un 20% de descompte.

Sota el lema "Valor de Recompra Garantit", els clients podran tornar qualsevol peça que hagin comprat a partir de la seva incorporació al programa i disposaran d'un any des de la data de la compra per portar a terme la devolució.

En aquest programa no importa que la peça estigui usada ni que sigui d'una altra temporada, ja que l'únic requisit per fer una devolució de la peça Mango és adquirir-ne una de nova.

La companyia destaca que, d'aquesta manera, el programa garanteix als clients el 20% del valor de qualsevol peça que adquireixin en les seves botigues.

Per formar part del programa, els clients hauran de sol·licitar una targeta "Mango for Mango", i la companyia informarà en la seva web de l'estat de totes les peces que pot tornar, de la data límit que té per fer-ho i de l'import que se li descomptarà en la seva següent compra.