La candidatura encapçalada per Joaquim Romans va guanyar ahir les eleccions al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona. Romans que va obtenir el suport de 287 votants, el 53,64% del total. El seu rival a les urnes, Josep Castellano, va obtenir 223 vots, el 41,6% del total.

La candidatura de Romans és de continuïtat respecte la del president sortint, Ernest Oliveras, que ha ocupat el càrrec els darrers 8 nays. Fins a 4 dels set membres de la junta de Romans ja formen part de la junta.

Un cop conegut el resultat, Romans va expressar la seva voluntat d'acostar el col·legi a tot el col·lectiu d'aparelladors: "Som 1.025 col·legiats i la junta vol captar les seves inquietuds. Nosaltres hem de fer el que ells ens traslladin". Entre els projectes que vol encarar en els propers quatre anys hi ha un major ús de les noves tecnologies per acostar als arquitectes tècnics tota la informació disponible. Així mateix, va destacar la seva intenció de "milorar la formació" del col·lectiu en un temps d'"importants reptes".