Entitats d'estalvi

Unnim aprovarÓ la seva bancaritzaciˇ el 28 de juliol

Es traspassarÓ a Unnim Banc els actius i passius del negoci financer, per˛ la caixa mantindrÓ l'Obra Social

21.06.2011 | 13:41

El consell d'administraciˇ d'Unnim ha aprovat la segregaciˇ de l'activitat financera de l'entitat a favor d'Unnim Banc, procÚs que haurÓ de tenir el vistiplau de l'assemblea de la caixa, que es reunirÓ de manera extraordinÓria el 28 de juliol a Manlleu (Barcelona), segons ha informat l'entitat.

Unnim traspassarÓ a Unnim Banc els seus actius i passius del negoci financer, per˛ la caixa -com a instituciˇ matriu- mantindrÓ l'Obra Social, actius del patrimoni hist˛ric i cultural i en un principi la totalitat d'accions d'Unnim Banc.

La caixa producte de la fusiˇ de Caixa Sabadell, Terrassa i Manlleu ha recordat que paralĚlelament a la constituciˇ del banc mantÚ diferents vies obertes per complir els requeriments de reforšament del capital que exigeix el govern espanyol.

La seva prioritat Ús trobar un soci per evitar l'entrada del FROB com a accionista, i per aix˛ estÓ contactant tant amb caixes espanyoles amb les quals poder aliar-se, com amb inversors estrangers.

Segons la documentaciˇ enviada per Unnim a la Comissiˇ Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la segregaciˇ a favor d'Unnim Banc inclourÓ un augment de capital del banc, que no quantifica, tot i que es tracta del pas necessari per reforšar els comptes de l'entitat i complir la nova normativa financera espanyola.

El procÚs de reorganitzaciˇ d'Unnim i la creaciˇ d'Unnim Banc estÓ en trÓmits d'aprovaciˇ per part de les administracions competents catalanes i estatals.

Enllašos recomanats: Premis cinema