Els propietaris del grup de perfumeria i cosmètica Puig estan negociant la compra del grup francès Dermatologiques d'Uriage, una operació valorada en prop de 140 milions d'euros i la fase de licitació de la qual es troba en la recta final.

La compra es realitzaria no directament pel grup Puig, sinó a través de Corporación Exea, que és el holding d'inversió familiar que agrupa diverses participacions dels Puig, com de l'empresa d'encenedors Flamagás o del fabricant de gels i xampús Isdin, que controlen al 50% amb Laboratoris Esteve.

D'altra banda, CatalunyaCaixa construirà la nova seu del grup de perfumeria, cosmètica i moda Puig, que centralitzarà la seva activitat en un edifici de 22 plantes i 23.000 metres quadrats a la plaça d'Europa de l'Hospitalet.

La caixa edificarà l'immoble en un solar de la seva propietat que arrendarà a Puig amb opció de compra i en què invertirà 40 milions d'euros, ha informat l'entitat dirigida per Adolf Todó, que preveu obtenir una rendibilitat per l'arrendament "en línia amb els lloguers de mercat en edificis d'oficines". El projecte ha estat redactat per Rafael Moneo i Lucho Marcial, juntament amb GCA Arquitectos Asociados, estudi d'arquitectura encarregat de tots els edificis que Puig té arreu del món.