La vicepresidenta segona, Elena Salgado, va dir que el Govern ajorna un any "de moment" la posada en marxa d'un fons de capitalització per a l'acomiadament, similar a l'austríac, perquè exigiria una pujada de les cotitzacions socials o un augment de recursos en els pressupostos.

En una entrevista a TVE, Salgado es va referir a l'entrada en vigor d'aquest fons, que, segons el text de la reforma laboral, hauria d'estar en funcionament l'1 de gener de 2012.

El fons de capitalització és un dipòsit que podrien utilitzar els treballadors en casos d'acomiadament o de mobilitat geogràfica, per al desenvolupament d'activitats de formació o en el moment de la seva jubilació. Salgado va indicar que un estudi elaborat per experts per al Ministeri de Treball assenyala que és millor ajornar l'entrada en vigor d'aquest fons per a més endavant.

Pel que fa a la situació d'Espanya, va admetre que encara es troba dins dels països amb ?"de?sequi?libris macroeconòmics", però va assegurar que, "encara que falten coses per fer", el país està millor que fa uns mesos, i va afegir que és la zona de l'euro en el seu conjunt la que està en "el punt de mira".