Orange ha llançat un nou programa "Combina i Estalvia", que ofereix descomptes de fins a 15 euros al mes i "per sempre" tant als nous clients com els de cartera sempre que tinguin "almenys" dos productes de la companyia, va informar ahir l'operadora.

La nova campanya, que ofereix als usuaris de la filial de France Telecom descomptes anuals enfront de les factures separades dels seus diferents serveis, es va anunciar hores després que Movistar comuniqués la seva nova oferta d'ADSL per 24,9 euros (enfront dels 40,9 euros actuals) a clients de mòbil i fix que ja estiguin en cartera o es donin d'alta en el mes de setembre. L'oferta és vitalicia, segons la companyia.

Per la seva banda, Orange va explicar que ofereix descomptes "per a tota la vida" en l'ADSL per ser client de Tarifa Plana mòbil d'Orange. En aquest cas, si l'usuari d'Orange és client de tarifa plana mòbil "Delfín", "Panda" o "León", amb quota mensual superior o igual a 20 euros, es pot contractar a més ADSL a 15,95 euros al mes (enfront dels 25,95 euros que val sense descompte). No obstant això, la nova campanya d'Orange permet altres combinacions. Així, els usuaris poden sumar una tarifa plana i ADSL amb estalvis de 10 euros.