Una màquina que per mitjà de l'aigua i la sal ajuda a una millor conservació de productes de diferents sectors i que ha estat desenvolupada per l'empresa russa Aquaeca; cosmètica natural a partir de la recerca del fabricant sud-africà JO'M Cosmètics; productes contra els insectes d'i2 Research, indústria agroquímica d'origen gal·lès amb seus a Anglaterra i la República Txeca; gestió de rutes de transport per part de Frogbus.com, originària d'Irlanda, Regne Unit i França; i màrqueting tecnològic per part d'Stipje, d'origen holandès i amb oficines al Regne Unit i a França.

La presència d'aquestes empreses al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG) s'ha aconseguit per mitjà del programa Develop your talent, que han impulsat el Parc i la Diputació de Girona, amb l'objectiu d'atreure talent empresarial d'arreu del món. Aquest programa s'adreça a emprenedors i a empreses que vulguin desenvolupar el seu projecte al Parc. Inicialment se'ls ofereixen ajuts i suport, com és un espai a les instal·lacions i un habitatge pels emprenedors, perquè durant un any i mig puguin consolidar el projecte amb la finalitat que acabin instal·lant una part del seu negoci a Girona.

Fins ara els resultats que s'han obtingut són molt positius, segons destaca Àlex Brossa, responsable del programa. Dmitrii Vinogradov, director de desenvolupament d'Aquaeca, explica que la màquina que han desenvolupat permet fer una millor conservació dels productes i matar els bacteris, i que ja s'està comercialitzant a molts països adreçada a diferents sectors, com són l'alimentari i el de la medicina. "El Parc també ens permet interactuar amb els agents que hi són presents, com és una firma francesa de pa que ja s'ha interessat en el nostre producte per poder-ne millorar la conservació", indica el director de desenvolupament d'Aquaeca.

El director del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, Pere Condom, remarca que "aquest programa evidencia que el Parc pot actuar com a un pol d'atracció i de projecció de talent global".

A més d'aquestes cinc empreses n'hi ha quatre més d'internacionals instal·lades al Parc de la UdG: Airbone Composites, Hemmo Pharmaceuticals, Louis Baking Company i Techonoline Groupe.

En total al Parc hi ha 75 empreses i d'aquestes 9 són internacionals (un percentatge d'una mica més del 10%).