L'Associació Espanyola de Directius (AED) i Tribuna Girona han organitzat per a aquest dijous 24 de novembre la I Jornada 'Empresa i Coneixement', que comptarà amb més de 20 ponents de prestigi que protagonitzaran un debat obert i participatiu en relació a la revitalització de l'activitat empresarial.

Sota el subtitulo 'Pilars per a un nou model de creixement', la jornada reunirà a Girona a més de 500 professionals vinculats amb la gestió empresarial i espera servir com a trampolí d'un missatge optimista en temps de crisi econòmica.

La intenció de la jornada és que els empresaris aconsegueixin plantejaments pràctics que després puguin aplicar en els seus negocis per renovar-se i tirar endavant.

El marc conceptual de la jornada s'ha establert sobre la base d'una sèrie de conceptes que defineixen per on pot passar el futur de l'empresa catalana: innovació i transformació; ciència i tecnologia; emprenedoria; persones i infraestructures.

Des d'aquest punt de partida s'han articulat diferents sessions en les quals els ponents convidats interaccionaran amb els empresaris i directius assistents a través d'un format de preguntes i respostes sobre el present i futur de l'empresa, acompanyat de l'exposició de casos pràctics d'empreses que han sabut competir amb èxit en l'escenari actual.

Així, la jornada s'iniciarà a les 09.00 hores amb una conferència del president d'Abertis i del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (Carec), Salvador Alemany; a la qual les seguiran un conjunt de ponències i taules rodones amb empresaris i directius reconeguts.