La Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM) disposa en l'actualitat de 13 oficines en dotze municipis de les comarques gironines. A excepció de Bescanó, a la resta de poblacions on la caixa té presència, també hi ha una o més d'una sucursal de Banc Sabadell. Després de l'adjudicació de l'entitat alacantina al Banc Sabadell, el més probable és que es produeixi una reducció important de la xarxa d'oficines de les dues entitats, sobretot allà, on amdues tenen presència.

Els responsables del Sabadell calculen que amb l'operació es tancaran al voltant de 300 oficines en total tant d'una entitat com de l'altra, després d'estudiar quines són redundants o tenen menys beneficis en cada territori.

A Girona, la CAM té sobretot presència a les capitals de comarca (Girona, Olot, Figueres, Banyoles i la Bisbal) i en municipis de la Costa Brava centre i del Gironès. En molts casos, les sucursals són molt properes a les que té Banc Sabadell (a Celrà, estan de costat), fet que pot provocar-ne el tancament.

A tot l'Estat, la CAM té 939 oficines, concentrades principalment a la província d'Alacant, la de València, la Comunitat de Múrcia i les Balears. El Sabadell té 1.340 oficines, sobretot a Catalunya, Madrid, Astúries, Euskadi i Andalusia.