L'Associació General de Consumidors (Asgeco) ha denunciat Carrefour per una presumpta estafa "massiva" amb les seves ofertes de "pack estalvi" en diferents productes, en considerar que el preu per unitat és més gran que si es compra per separat.

"El format estalvi ofert a un preu determinat surt més car que si els esmentats productes es compren de manera individual, fet que pot induir a error davant els consumidors que optin per comprar l'esmentat format en lloc dels productes individuals", segons consta en la denúncia.

En concret, l'esmentada associació va remetre ahir l'esmentada denúncia davant la Direcció General de Policia en virtut de l'article 248 del Codi Penal, al mateix temps que va presentar una altra davant l'Institut Nacional del Consum per publicitat enganyosa en virtut de l'article 18 de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris.

Diversos productes afectats

En concret, Asgeco ha comprovat que l'esmentada presumpta estafa es repeteix en begudes gasoses, cafès o cervesa, entre d'altres, sense que molts consumidors se n'adonin a l'hora d'efectuar les seves compres.