L'Ibex35 ha recuperat els 7.000 punts fins tancar amb un índex de 7.063,20 punts, amb un guany del 2,72%, la pujada més important de tot l'any i que no es registrava des del 30 de novembre de l'any passat quan el selectiu espanyol va guanyar 3,96%. Després d'un començament amb les borses tenyides en vermell, hores després de la victòria del candidat François Hollande a les presidencials franceses, els parquets europeus s'han recuperat i especialment el selectiu espanyol, que ha liderat els mercats europeus. La pujada de l'Ibex s'ha registrat després que el president de Bankia, Rodrigo Rato dimitia del seu càrrec davant les dificultats financeres i les amenaces d'intervenció del govern espanyol.

Les borses europees més importants, després d'haver obert en vermell, han tancat en números verds. L'Ibex 35 ha estat el parquet que més ha pujat, amb un 2,72%, seguit del MIB de Milà que ha guanyat el 2,6%.

El CAC de París ha crescut l'1,7% i el Dax alemanya el 0,12%. El selectiu del Regne Unit estava tancat per jornada nacional festiva.

La prima de risc espanyola ha tancat la jornada amb 415 punts bàsics de diferència amb el cost de bo a deu anys del govern alemany, després d'una jornada on aquesta prima de risc espanyola ha arribat fins els 428 punts bàsics.