L'últim director general de Viatges Marsans, Jesús Pombo, va ratificar que els antics propietaris de la companyia, Gerardo Díaz Ferrán i Gonzalo Pascual, van cobrar per endavant el salari d'un any, uns 185.000 euros, quan la companyia estava ja a punt d'entrar en concurs de creditors.

En la segona jornada de la vista de qualificació de Marsans, Pombo, que va ser designat per l'Administració Concursal de Marsans el gener 2011 i que va declarar en qualitat de testimoni, va reconèixer que "no és una pràctica habitual que es cobri el salari d'un any per endavant". A més, va afirmar que Marsans no tenia capacitat per "posar sobre la taula" l'aval de 20 milions d'euros que li exigia l'Agència Internacional de Transport Aeri (IATA) per recuperar la llicència de vendre bitllets que li va retirar el 2010.

D'altra banda, l'administració concursal de Viatges Marsans va sol·licitar la pena màxima de 15 anys d'inhabilitació per exercir com gestors d'empreses per a Díaz Ferrán i Pascual per la seva culpabilitat en la insolvència de la companyia turística, trencada el juny de 2010 amb 183 milions d'euros de deutes.