L'expresident de la Caixa d'Estalvis del Mediterrània (CAM) Modesto Crespo va dir ahir que les seves competències al capdavant de l'entitat eren merament representatives, per les quals percebia 300.000 euros en concepte de dietes, que comprenien, per exemple, visites a l'expresident de la Comunitat Valenciana Francisco Camps, al bisbe d'Alacant o a empresaris.

Durant la seva declaració com a imputat a l'Audiència Nacional, Crespo va reconèixer que no rebia cap remuneració de la CAM, encara que va matisar que percebia 300.000 euros en concepte de dietes per la seva assistència a les reunions del consell d'administració.

D'altra banda, l'advocat de la Plataforma CAM, Diego de Ramón, va demanar al Jutjat d'Instrucció número 3 de l'Audiència Nacional presó preventiva sota una fiança solidària de 12 milions d'euros per a l'antiga cúpula de l'entitat financera.

Segons consta en l'escrit presentat ahir, la presó provisional pretén assegurar la reparació del dany que han patit els clients més desafavorits de la caixa, especialment per les participacions preferents.