Cotxes d'alta gamma, iots, moda exclusiva, perfums de 7.000 euros o una illa privada a tocar d'Eivissa per 60 milions són alguns dels elements més destacats que s'han ofert a la fira de productes exclusius "Excellence Fair" a s'Agaró. Enguany, s'han superat totes les expectatives i més de 3.000 persones han visitat aquest certamen que ha aplegat una cinquantena d'estands internacionals.

"En el sector del luxe no hi ha crisi, tot al contrari, s'ha incrementat un 20% les vendes en aquest últim any", va destacar la directora del certamen, Sara Sánchez. I és que l'any passat, aquest sector va moure 5.000 milions d'euros arreu de l'estat espanyol.

Quatre dies de luxe

Durant quatre dies, des del 22 al 25 d'agost, l'Hostal La Gavina de S'Agaró s'ha tornat a convertir en l'aparador del luxe. La localitat de la Costa Brava ha aplegat una cinquantena d'expositors amb marques com Porsche, Gucci, Ferrari, Frederic Jouvenot o Swarovski.

Cada dia, el certamen va obrir les seves portes a les set de la tarda i es va allargar fins ben entrada la matinada perquè els visitants poguessin adquirir tota mena de productes i serveis exclusius. Entre aquests, van destacar una sala de projecció de mig milió d'euros, joies amb un preu de 7.000 euros o les sabates que va portar l'actriu australiana Nicole Kidman. A més, els visitants també van poder comprar tota mena de cotxes de gamma alta, vestits d'alta costura o saunes i zones wellness per a la llar. Segons va subratllar la directora de la fira, Sara Sánchez, el certamen ha superat totes les expectatives amb més de 3.000 visitants. Una xifra molt superior a la que van registrar l'any passat. "Estem molt satisfets, hem notat un increment del públic d'origen rus i francès", va assenyalar.

Les entrades a la fira costaven entre 120 i 150 euros. Entre els visitants hi van destacar la filla de l'ambaixador rus a l'Estat espanyol o la baronessa Thyssen. "Hem tingut tota mena de públic, molt divers i que tenen tota mena de poder adquisitiu", va ressaltar Sánchez. A banda dels estands, la fira també va organitzar exhibicions d'esgrima artística, hípica, tast de còctels o una desfilada de moda.