Girona acollirà els dies 24 i 25 de maig el quinzè congrés dels adminstradors de finques de l'Estat, en el qual s'analitzarà la situació d'aquest col·lectiu professional marcada per l'actual context del mercat immobiliari. La trobada, que ja ha superat els 500 inscrits, se celebrarà al Palau de Congressos i comptarà amb una conferència inaugural a càrrec de l'advocat Miquel Roca Junyent que tractarà sobre el present i el futur de l'administració de finques.

El president del comitè organitzador i del col·legi gironí, Jaume Vilanova, assenyala que la tornada contribuirà a situarà Girona com una ciutat emergent en la celebració de congressos de caràcter estatal, i destaca que "només en el dia i mig que durarà la trobada, els professionals col·legiats de tot l'Estat que vindran a Girona generaran una activitat econòmica superior al mig milió d'euros".

Vilanova entén que la trobada servirà per a parlar dels reptes de futur, especialment del paper que tenen les noves tecnologies en la tasca diària. "Alhora, i davant la complexa situació econòmica, es posa de relleu que és important que els ciutadans comptin amb el suport professional dels administradors de finques davant qualsevol eventualitat derivada d'aquest complicat context", va afegir el president.