La Comissió Nacional del Mercat de Valors ha decidit investigar "l'elevat volum negociat en l'acció de Bankia" amb "49,39 milions d'euros d'accions". D'aquesta manera, el supervisor presidit per Elvira Rodríguez "procedirà a analitzar en detall l'operativa de la sessió, per tal de verificar que s'ha ajustat a la normativa legal existent".

En un comunicat fet públic ahir, el supervisor borsari va assegurar que havia adoptat aquesta decisió a la vista de l'elevat volum negociat en Bankia durant la jornada d'aquest dijous. En total 49,39 milions d'accions respecte a un capital de 19,93 milions d'accions.

Segons publicava Invertia, les accions de Bankia es van desplomar ahir un 51,43 per cent al mercat Continu i van marcar un preu de 0,68 euros, una setmana abans que s'emetin els nous títols procedents de l'ampliació de capital a un preu d'1,35 euros. El preu al qual van tancar les accions de l'entitat és un 49,6% inferior a l'establert pel FROB per al canvi d'híbrids. Fa una setmana l'enttat nacionalitzada finalitzava la primera fase de la seva ampliació de capital per un import de 10.700 milions d'euros.