Banc Sabadell ha obtingut de gener a setembre d'aquest any un benefici net de 186,1 milions d'euros, el doble que en el mateix període de 2012, quan va guanyar 90,6 milions, després de consolidar el negoci de Caixa Penedès a Catalunya i Aragó i de Lloyds Bank a Espanya. El Sabadell ha millorat el seu resultat per segon trimestre consecutiu després de destinar 1.334,3 milions d'euros a dotacions per a insolvències i deterioraments d'actius immobiliaris i financers. En aquest període, el banc que presideix Josep Oliu ha aconseguit millorar el seu marge brut (+40 %) i el d'abans de dotacions (+66 %), mentre que el d'interessos s'ha reduït en un 4,6 %.

De la seva banda, la ràtio de morositat del grup ha augmentat en quatre punts en l'últim any, fins a situar-se en el 12,6 %, sense tenir en compte els actius afectes a l'Esquema de Protecció d'Actius de Banc CAM, que el Sabadell va adquirir l'any passat. El conseller delegat del banc, Jaume Guardiola, va explicar en la roda de premsa de presentació de resultats que la xifra de morositat seguirà pujant en els pròxims mesos, "però cada vegada a un ritme més petit", fins que arribi a un punt en que comenci a baixar. Guardiola també va avançar que el Sabadell presentarà a final d'aquest any o principis del pròxim el seu nou pla de negoci per al període 2014-2016, que tindrà com a objectiu principal la millora de la rendibilitat.

Durant els nou primers mesos de l'any i gràcies a la integració de Caixa Penedès, la xarxa del banc a la província de Girona ha crescut un 40%, passant de les 55 oficines que tenia abans de la integració a les 77 oficines actuals. El volum de negoci a 30 de setembre supera els 5.570 milions d'euros entre inversió i recursos de clients, el que representa un creixement del 24% respecte a un any enrere. Pel que fa a clients, la xarxa de Banc Sabadell a la demarcació ha captat prop de 16.000 nous clients durant el 2013.