La cadena d'electrodomèstics i electrònica de consum Worten inaugura demà una nova botiga a Platja d'Aro, que ha suposat una inversió de mig milió d'euros i la creació de 30 llocs de treball. La cadena de capital portuguès compta amb 44 establiments a tot l'Estat, tres d'ells a Barcelona. El de Platja d'Aro és la primera botiga de Worten a la demarcació .

L'establiment, situat a la zona comercial Parc d'Aro, compta amb una superfície de vendes de 790 metres quadrats pensats per facilitar l'accessibilitat i millorar l'experiència de compra, amb passadissos amplis i la introducció d'elements innovadors, com àrees de realitat augmentada, quioscos multimèdia i espais Bluetooth que permeten al client interactuar i provar els productes del catàleg.

Bienvenido González, director de la botiga de Platja d'Aro, explica que "afrontem aquest nou repte amb l'entusiasme i la confiança de convertir-nos en la primera opció per als ciutadans de la localitat i dels voltants".

Worten forma part del portafoli de negocis del Grup Sonae, el principal grup empresarial de Portugal, amb interessos en sectors com el turisme, les telecomunicacions, la indústria, el financer i la distribució, entre d'altres.