L´empresa de joc Codere sol·licita al jutjat el preconcurs de creditors

El grup atribueix la situació a "tensions de tresoreria"

07.01.2014 | 07:24

L'empresa de joc Codere ha sol·licitat el preconcurs de creditors "a la vista de l'anàlisi de la situació financera i la previsió de tresoreria a curt termini i davant les dificultats per afrontar els propers venciments". En un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Codere assenyala que el seu Consell d'Administració ha acordat presentar "la comunicació prevista en l'articulo 5 bis de la Llei Concursal", és a dir, el preconcurs de creditors, per "continuar les seves negociacions amb els creditors per procurar el refinançament del deute de la companyia".

El grup atribueix la situació a "tensions de tresoreria", entre les quals destaquen el pagament de 107 milions d'euros per la renovació anticipada de les llicències de joc a la província de Buenos Aires, la introducció de la llei antitabac a Argentina, el tancament de vuit sales de joc a Mèxic i les pujades de la càrrega impositiva a diversos països on opera.

Amb seu a Madrid, el grup compta amb diverses participades, entre elles Codere Girona -controlada en un 66% per Codere Espanya SL i en un 33,3% per la família Vilaró-, dedicada sobretot a la gestió de màquines recreatives.

Economia

El PIB de la Unió Europea manté un creixement del 0,6% entre abril i juny

El PIB de l'eurozona i de la Unió Europea (UE) va mantenir el seu creixement sense grans...

El port de Barcelona tanca el juliol amb nou rècord de mercaderies

L'equipament assoleix la xifra de 5,6 milions de tones mobilitzades, un 23% més que en el mateix...

La CE estudia ajuts del Govern alemany a Air Berlin i Ryanair se´n queixa

La Comissió Europea (CE) va dir ahir que estudia les ajudes d'Estat rebudes per la...

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema