El IV Fòrum del Parc Científic augmenta la participació i arriba als 70 projectes

L'esdeveniment, que tindrà lloc el 6 de febrer, pretén connectar oferta i demanda tecnològica

27.01.2014 | 07:10

El IV Fòrum del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona ha incrementat la participació amb setanta projectes presentats, vint més que l'any passat. El Fòrum, que es portarà a terme el 6 de febrer com a gran aparador i referent tecnològic, està organitzat pel Parc, amb la col·laboració de la UdG, l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Cambra de Comerç de Girona, el Fòrum Carlemany, el Patronat de l'Escola Politècnica Superior, l'Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG) i l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (Aenteg).
L'edició d'aquest any posa especial èmfasi en connectar oferta i demanda tecnològica, per tal de convertir-se en el "Marketplace" tecnològic de Girona, una plataforma per donar visibilitat als projectes amb base tecnològica del territori; per promoure la col·laboració entre els agents que juguen un paper important en la innovació; i per facilitar que aquestes tecnologies capdavanteres arribin al mercat.
Grups de recerca de la UdG, centres tecnològics, empreses del territori, empreses del Parc de la UdG, emprenedors, i multinacionals faran visibles les seves ofertes i demandes tecnològiques amb l'objectiu de trobar socis en R+D, socis estratègics, socis comercials, assessorament financer i personal especialitzat per formar part dels seus equips.

Múltiples activitats
La jornada, que es preveu que compti amb més de 200 assistents, inclourà diverses activitats que tindran com a finalitat fer aflorar les oportunitats i promoure la interacció entre els participants. Hi haurà ponències breus on es presentaran les oportunitats tecnològiques més rellevants, entrevistes, taules temàtiques amb presentació de programes i eines per al finançament, la comercialització o la gestió empresarial. També hi haurà una zona d'exposicions on es farà la presentació d'oportunitats en format pòster o per mitjà de demostracions tecnològiques.

Enllaços recomanats: Premis cinema