Eurofirms millora un 18% la seva facturació fins als 96,6 milions

El grup de recursos humans amb seu a Cassà preveu més obertures a Espanya i Portugal

29.01.2014 | 07:44
Miquel Jordà.
Miquel Jordà.

Eurofirms ha tancat l'exercici de 2013 amb una facturació de 96,6 milions d'euros, una xifra que representa un increment del 17,8% respecte l'any anterior, va informar ahir la companyia. El grup consolida així la seva posició com a primera empresa de treball temporal i recursos humans de capital 100% nacional que opera a l'Estat espanyol.
Amb una plantilla de 165 treballadors i la gestió de 38.000 contractes laborals, la xarxa de delegacions d'Eurofirms s'acaba d'ampliar amb l'adquisició de la firma Lidercontrol a Madrid,
En una nota difosa ahir, l'empresa explica que l'augment de facturació " permet créixer a la firma per sobre la mitjana del sector de treball temporal a l'Estat que s'estima a l'entorn del 4% l'any 2013".
Des d'Eurofirms s'espera que aquest any la conjuntura econòmica sigui més favorable per al sector de recursos humans i treball temporal. Alguns indicadors assenyalen una certa recuperació del sector, com ara l'activitat exportadora creixent, un major consum intern i el increment del sector turístic. En aquest sentit, Miquel Jordà, director d'Eurofirms, explica que el ràtio de penetració de les ETTs a Espanya, d'un 0,5% continua sent molt baix, per la qual cosa cal pensar que encarà hi ha camí a recórrer, si es compara amb la mitjana europea, del 1,6% o dels EUA, del 1,8%.
L'objectiu d'Eurofirms és continuar creixent en aquest 2014. Per una banda, l'estimació de facturació preveu superar els 110 milions d'euros i, per l'altra, el pla d'expansió territorial preveu l'obertura d'entres tres i quatre noves oficines a l'Estat Espanyol i de dues o tres noves delegacions a Portugal.

Enllaços recomanats: Premis cinema