Javier Moll presidirà l´Institut de l´Empresa Familiar

El president d'Editorial Prensa Ibérica serà proposat per dirigir l'organització el proper 7 d'abril

30.01.2014 | 18:28

La Junta Directiva de l'Institut de l'Empresa Familiar (IEF) proposarà a l'Assemblea de Socis del proper 7 d'abril el nomenament de Javier Moll, president d'Editorial Prensa Ibérica, com a nou president de l'Institut en substitució de José Manuel Entrecanales, que finalitza ara el seu mandat.

La Junta Directiva, reunida recentment a Madrid, ha acordat per unanimitat aquesta proposta i ha agraït a Entrecanales, president d'Acciona, la important laboral que està desenvolupant al capdavant de l'IEF.

Segons els Estatuts de l'organització, els mandats de la Presidència tenen una durada de dos anys no prorrogables i el d'Entrecanales arriba enguany a la seva fi. Moll, el seu substitut, es convertirà en l'onzè president de l'IEF.

L'IEF, fundat el 1992, és una organització sense ànim de lucre i àmbit estatal, que agrupa un centenar d'empreses líders en els seus sectors d'activitat, amb una facturació mitjana per companyia de 1.500 milions d'euros. Tots els seus socis són presidents, consellers delegats o membres del Consell d'Administració de les empreses de les quals són propietaris.

Les companyies associades en l'Institut sumen en conjunt més de 1,1 milions de treballadors i el 33 % tenen presència en els cinc continents.

El pròxim president de l'IEF, Javier Moll , va néixer a Saragossa el 1950. Llicenciat en Dret, casat i amb cinc fills, va començar a treballar en el sector editorial el 1978, on va centrar la seva activitat en Editorial Prensa Canària.

Actualment presideix Editorial Prensa Ibérica, empresa familiar que agrupa quinze capçaleres diàries impreses i en línia, així com diverses televisions TDT, ràdios FM i dos setmanaris.

Economia

CaixaBank contribueix a la instal·lació d´una planta de biomassa a Xile

CaixaBank ha contribuït a impulsar una planta de cogeneració de biomassa a...

El Port de Tarragona incrementa el tràfic de bestiar viu durant l´agost

El Port de Tarragona registra un notable increment d'exportació de caps de bestiar la...

Augmenta la confiança dels consumidors en l´eurozona

L'índex de confiança dels consumidors als 19 països que tenen l'euro creix un 0,2 a l'agost i es...

Enllaços recomanats: Premis cinema