Javier Moll presidirà l´Institut de l´Empresa Familiar

L'IEF agrupa un centenar d'empreses líders, amb una facturació mitjana per companyia de 1.500 milions

06.02.2014 | 07:36

La Junta Directiva de l'Institut de l'Empresa Familiar ha acordat per unanimitat proposar a l'Assemblea de Socis, màxim òrgan de decisió de l'IEF i que celebrarà el proper 7 d'abril a Madrid la seva reunió anual, la designació de Javier Moll com a nou president.

Javier Moll -president d'Editorial Prensa Ibérica, que té la seu central a Barcelona, i a la qual pertany Diari de Girona-, en cas de ser ratificat per l'Assemblea, substituirà en el càrrec José Manuel Entrecanales. La presidència de l'Institut de l'Empresa Familiar té, segons els estatuts de l'organització, una durada de dos anys no prorrogables. Javier Moll es convertiria així en l'onzè president de l'Institut. L'IEF, fundat el 1992, és una organització sense ànim de lucre i d'àmbit estatal, que agrupa un centenar d'empreses líders en els seus sectors d'activitat, amb una facturació mitjana per companyia de 1.500 milions, cosa que representa de manera agregada l'equivalent al 17,5% del producte interior brut d'Espanya.

Javier Moll és llicenciat en Dret. Des de 1978 està en el sector editorial. Presideix Editorial Prensa Ibérica, empresa familiar que agrupa quinze capçaleres de diari, així com diverses televisions TDT i ràdios FM. També edita dos setmanaris. EPI posseeix nou centres d'impressió que imprimeixen premsa, revistes i llibres, així com treballs comercials.

Economia

És l´hora d´apujar els salaris

Tot i que hi ha més gent i més hores treballades, la remuneració mitjana per empleat creix només...

L´estructura del passiu de les pimes catalanes millora durant el període 2000 fins al 2015

La «tendència general» de millora es dona al sector primari, la indústria, la...

Abertis invertirà 366 milions d´euros a l´Argentina a canvi d´una nova concessió

Abertis invertirà 366 milions d´euros a l´Argentina a canvi d´una nova concessió

Ausol (Autopistas del Sol), societat del grup Abertis a Argentina, ha acordat amb el govern...

Enllaços recomanats: Premis cinema