Cinc operadors de turisme alemanys han visitat aquests dies les comarques de Girona per conèixer les opcions que ofereix relacionades amb la natura, on figuren les zones protegides que formen part de la Xarxa Natura 2000, segons informa el Patronat de Turisme Costa Brava, que organitza aquesta activitat.

Els agents turístics visiten diferents localitzacions i han participat en tallers amb empreses locals que es dediquen a aquest sector.

Entre els llocs d'interès per als operadors alemanys es troben zones protegides com els parcs naturals d'Aiguamolls de l'Empordà o de la Garrotxa.

El viatge a Girona va arrencar dijous passat amb una visita a la capital gironina per continuar avui amb una altra a 'pobles amb encant', un altre dels focus d'interès d'aquesta activitat, com són Pals i Peratallada (Baix Empordà).

Aquesta tarda, els operadors de turisme es desplacen a diferents punts de la Costa Brava, mentre recorren camins al costat del mar i condueixen el vehicle elèctric conegut com a 'segway'.

Demà, el protagonisme serà per al parc natural Aiguamolls de l'Empordà i per a Cadaqués (Alt Empordà), lloc on residia el pintor Salvador Dalí, i, divendres, els agents de viatge visitaran la zona volcànica de la Garrotxa.