El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué ha adquirit el 27% del capital de Bas Alimentària. Es tracta d'una companyia amb seu a la Vall d'en Bas que ara té per accionistes Càrnies Noël (35,66%), Mas La Carrera (35,66%), Gerard Piqué (27%) i Cooperativa SAT la Vall d'en Bas (1,66%). Aquesta companyia elabora i comercialitza l'hamburguesa Natrus. És un producte d'alta qualitat, però amb condicions per ser comercialitzat a les grans superfícies.

Els motius, pels quals Gerard Piqué ha decidit invertir en l'empresa garrotxina són els seus valors: qualitat, arrelament, inversió i aposta en investigació i desenvolupament. Piqué va conèixer el producte a través de la seva relació amb la família Bosch (propietària de Noël). Joan Boix (director general de Noël Alimentària) va ser un membre destacat de la directiva del Futbol Club Barcelona, en temps de la presidència de Joan Laporta.

Salvador Vergés, un dels impulsors de la companyia i gerent de la cooperativa la Vall d'en Bas, valorava ahir que "Piqué ha tingut en compte que venem un producte basat en fonaments reals". Va precisar: "No fem teatre". Va voler indicar que la cerca de la qualitat de la carn en base a la vedella de proximitat i l'elaboració d'un producte artesanal no són arguments publicitaris, sinó que són realitats.

Així doncs, va assenyalar que la presència de Piqué no tindrà impacte mediàtic, més enllà del provocat per la fama del jugador. "No és el típic impacte d'un jugador que anuncia una producte", va dir.

L'hamburguesa Natrus es comercializa des del 13 de febrer a hipermercats i al teixit d'hotels, restaurants i cafeteries. En aquest temps, Vergés va exposar: "Estem contents de les vendes". Va explicar que l'oferta d'un producte fet només amb carn picada, amanida amb sal i pebre, no té precedents. "Una de les novetats principals és que podem oferir un producte carni amb 8 dies de vida útil que es pot vendre a un preu de gamma alta, però raonable", va dir

En aquest temps de comercialització no han establert un protutipus de client únic. Va considerar que es tracta de gent de tot tipus que es preocupa per l'alimentació. Va avançar que preveuen ampliar els productes de Bas Alimentària.