La venda de vehicles d'ocasió i de segona mà a les comarques gironines ha crescut en comparació amb l'any passat. Durant el primer semestre d'enguany ha augmentat un 1,2% respecte al mateix període del 2013. En total, des del passat gener, s'han venut 15.425 cotxes. Aquestes xifres s'han donat a conèixer aquest diumenge en la clausura de la 2a Fira del Vehicle d'Ocasió de Blanes que ha tancat portes amb 5.500 visitants - un miler més que l'any passat- i 55 vehicles venuts, 15 més que la darrera edició. Els organitzadors de la fira es mostren "satisfets" amb els resultats. Enguany, els visitants han pogut veure 160 vehicles de catorze marques diferents i el seu preu mitjà era 15.000 euros.

Des del passat divendres, més de 5.500 persones han passat per la 2a edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Blanes. Els organitzadors asseguren que estan "molt satisfets" amb els resultats obtinguts, ja que s'han superat totes les previsions amb un miler més de visitants i s'han venut 15 cotxes més que l'any passat. En total, enguany s'han venut 55 cotxes, un 32,55% del total que estaven exposats. No obstant això, des de l'organització subratllen que a aquesta xifra s'hi hauran de sumar les futures vendes que es podran fer gràcies als clients potencials que s'han fet durant aquests dies.

Davant d'aquestes xifres, l'organització ha explicat que té previst tornar l'any vinent a Blanes i ha agraït la col·laboració del consistori que els ha permès ocupar un espai de 14.000 metres quadrats, al costat de l'antic pavelló municipal d'esports dels Pins, a tocar del centre del poble. Un fet que ha permès que més públic s'hi hagi pogut acostar.

Enguany, la fira ha aplegat deu empreses amb vehicles que anaven des dels 5.000 euros fins a més de 20.000 euros. Un dels organitzadors, en Josep Juanola, ha explicat que l'èxit de la fira demostra un cop més el bon moment que travessa el sector des de fa uns anys. Des del passat mes de gener s'han venut 15.425 vehicles de segona ocasió a les comarques gironines, un 1,2% més el mateix període de l'any passat. "Abans es venien més cotxes nous i ara cada cop més la gent prefereix vehicles de quilòmetre zero o semi-nous perquè tenen un preu més accessible", ha explicat Juanola.