A partir del proper 1 d'octubre els clients de Movistar que realitzen trucades al seu contestador des del telèfon fix pagaran 6,05 cèntims per escoltar els missatges enregistrats en el servei que ofereix la companyia.

El preu aplicat no tindrà en compte el nombre de missatges que es recuperin sempre que es realitzin en una mateixa trucada. Seran gratuïtes a partir de 2,42 euros mensuals i de 4,84 euros si l'import de la factura és bimestral. El contestador automàtic s'activa marcant el * 10 # i es desactiva marcat el # 10 #.

El passat mes de juliol, FACUA advertia que el cobrament d'aquest servei donava dret a cancel·lar les permanències. El servei de consumidors, assegurava que la companyia confonia als clients a indicar en una carta, que podrien donar de baixa el servei "sense cap penalització ni perjudici d'altres compromisos que tingui assumits amb Movistar" quan, segons l'associació de consumidors, la companyia no només hauria de mantenir la gratuïtat del servei fins finalitzar el contracte sinó que aquesta modificació, dóna peu a la possibilitat de finalitzar-sense tenir en compte la clàusula de permanència.