L'aposta estratègica de la firma garrotxina Transports Tresserras per donar servei al sector farmacèutic ja dóna resultats. Després de construir un magatzem a la seva central de la Vall de Bianya, ja en projecten un altre amb capacitat per a 5.000 palets.

Ho va explicar el gerent de Transports Tresserras, Basili Tresserras, en una jornada organitzada aquesta setmana a Olot per debatre sobre el transport de productes farmacèutics i on va explicar que "estem obtenint una gran resposta amb la nova divisió farmacèutica Pharma".

Transports Tresserras és un operador logístic del fred que realitza transport regular en grupatge frigorífic a tot Europa. A l'actualitat la cinquena generació de la família que la va fundar el 1879 dirigeix el grup empresarial. Disposa de cinc centres d'emmagatzematge a la Vall de Bianya , Barcelona, Girona, Madrid i Las Palmas de Gran Canaria. Compta amb un equip humà de més de 100 professionals al costat d'una flota de camions d'última generació.

A més del transport terrestre refrigerat, i de la divisió Pharma, el grup també compta amb Noray, la divisió transitària especialitzada en el transport internacional de mercaderies a temperatura controlada per via marítima i aèria a les següents rutes: Estats Units, Mèxic, Costa Rica, Panamà, Líban, Dubai i Qatar.

Tresserras forma part des del mes de setembre de Plan Europe, un aliança d'empreses europees de logística. El seu director, Toon Vanderstukken, va explicar a Olot els "alts estàndards de qualitat, estabilitat, professionalitat i aposta per l'equip" per formar part de l'aliança.

La jornada també va comptar amb representants de la Generalitat i de farmacèutiques com Esteve o Grup Ferrer.