Girona torna a convertir-se avui, per un dia, en la capital de l'empresariat a l'Estat. Uns 500 directius i empresaris de tot l'Estat participaran en la jornada Economia i Coneixement, en la qual també prendran part més de 200 estudiants gironins. Organitzada per l'Associació Espanyola de Directius (AED) i Tribuna de Girona, la jornada arriba a la seva quarta edició plenament consolidada. Enguany, sota el lema "Tendències per a la reactivació econòmica", la jornada analitzarà com han d'adaptar-se les empreses al món que ve, un món en constant transformació marcat per l'arribada de noves tendències econòmiques, polítiques, socials i tecnològiques que impacten notablement en els negocis.

Els directius aprecien avanços en la situació de l'economia i alerten sobre la necessitat d'un canvi de rumb en el model que hauria d'impulsar-la. Enguany el programa de la jornada Empresa i Coneixement, que compta amb el suport de la Diputació de Girona i CaixaBank, inclou cinc sessions a càrrec de 24 destacats experts en diverses matèries dels àmbits econòmic i tecnològic per perfilar les característiques d'aquest nou model empresarial.

Una jornada intensa

En la primera sessió es parlarà sobre les "Tendències internacionals", considerat un factor clau per al desenvolupament empresarial, que anirà seguida de l'anàlisi sobre la irrupció de nous hàbits i models de conducta del "Nou consumidor".

La tercera sessió inclou quatre presentacions sobre "Avenços tecnològics per al creixement", i, a la tarda, s'analitzarà "Com la felicitat dels empleats por contribuir a l'èxit de l'empresa", així com "Els nous líders", principals impulsors del canvi.