Els espanyols van jugar un total de 6.564 milions d'euros a internet durant el 2014, un 17% més que en l'exercici anterior, segons dades de la Direcció General d'Ordenació del Joc, que situa les apostes esportives i el pòquer al capdavant d'aquest sector. D'altra banda, els ingressos nets del sector -quantitats jugades menys els premis repartits- van ascendir a 254 milions d'euros amb un increment interanual del 11%.

Durant l'any passat, la modalitat que més diners va moure va ser la d'apostes esportives de contrapartida, amb més de 2.859 milions d'euros i un creixement que es va enfilar fins al 43,8%. Per darrere es va situar el pòquer cash, amb 1.578 milions d'euros jugats (el 10% ?menys), i la ruleta, amb 1.045 milions d'euros (el 13,5% més). Per la seva banda, el pòquer torneig va moure 561 milions; el "Black Jack" 401 milions; els jocs complementaris 196 milions; el bingo 67 milions; les altres apostes de contrapartida més de 66 milions; les apostes hípiques 35 milions; punt i banca un total de 9,8 milions; i els concursos van registrar 6 milions. Pel que fa als principals ingressos nets, aquests van correspondre a les apostes de contrapartida (135 milions), pòquer cash (40 milions), pòquer torneig (26,8) i ruleta (26,3 milions).

En virtut de la Llei estatal del Joc, aprovada el maig de l'any 2011, estan obligades a sol·licitar llicències les companyies de joc que operen per internet, tant des d'Espanya com dirigdes cap a Espanya, un segment que fins ara operava al marge de la llei. A més, han de demanar autorització les cadenes o promotores de televisió per organitzar concursos en què s'estableix un preu d'entrada o quan hi intervé un element d'atzar o d'aleatorietat, com ara els anomenats "Call TV".