La Hackaton Girona, un projecte cooperatiu que consisteix a desenvolupar i promocionar una aplicació des de zero i de forma col·laborativa, va crear una mena de xarxa social per trobar feina anomenada Wallyjobs. Es tracta d'una eina a través de la qual els candidats a un lloc de treball poden demanar referències a les amistats que tenen en comú l'empresa per la qual apliquen i ells mateixos. Una cinquantena de persones van assistir divendres i dissabte en aquesta iniciativa que es va fer al Parc Tecnològic de la Universitat de Girona.

La Hackathon Girona és una marató de programació col·laborativa amb l'objectiu de crear a partir de zero un servei relacionat amb les tecnologies de la informació i la comnicació (TIC) i que sigui empresarialment viable. Estava adreçada no només a informàtics, sinó també a persones relacionades amb el món de les start-up en àrees màrqueting, negoci, disseny, usabilitat o comunicació. A diferència d'altres iniciatives d'aquesta mena no és una competició entre equips, sinó un treball d'equip per a la consecució d'un projecte.

Els organitzadors es van mostrar satisfets de la participació i la qualitat del producte desenvolupat. El perfil principal va ser el d'un individu entre 25 i 35 anys, tècnic informàtic de professió, tot i que també hi havia altres professionals com emprenedors, dissenyadors, professionals del món del màrqueting, o de sectors similars.