L'IESE i ESADE s'han situat entre les deu millors escoles de negocis del món del llistat Executive Education que elabora el Financial Times. L'IESE és la millor escola del món dels Custom Programs, que són els programes fets a mida per a les companyies, mentre que se situa en tercer lloc en els programes oberts. Per la seva banda, ESADE se situa en el setè lloc a nivell mundial en els programes fets a mida i en la dotzena posició en els programes oberts. En els primers 100 llocs del rànquing, també apareix la barcelonina EADA.

De l'IESE, el rotatiu britànic destaca la internacionalitat dels seus programes participants, així com la qualitat i diversitat del seu claustre. Els programes Custom de l'IESE assoleixen el primer lloc del món gràcies al cada vegada més interactiu, adaptat i orientat a la participació dles alumnes. El centre, amb seu a Barcelona i vinculat a la Universitat de Navarra, ha fet programes per a Oracle, Airbus, l'Oreal, Santander, BBVA, Telefonica o Danone, entre d'altres.

En quant als programes Open, l'IESE assoleix la tercera posició per la globalitat dels seus continguts, ja que s'imparteixen a Barcelona, Madrid, Nova York, Munic i Sao Paulo.