El president de Seat diu que té plans agressius i atractius pel creixement de la marca

04.06.2015 | 07:13

El president de Seat, Jürgen Stackmann, va assegurar ahir que la companyia té «plans agressius i atractius» per al creixement de la marca en el futur, als quals es destinarà una part molt important de la inversió milionària que el grup Volkswagen ha anunciat per a les seves plantes a Espanya.
Stackmann, que va analitzart la situació actual de Seat en una trobada organitzada per PwC i La Vanguardia a Barcelona, es va mostrar «molt optimista» respecte al futur de la marca, encara que va rebutjar entrar a comentar alguns plans que s'han estudiat per al futur, com si la planta de Martorell fabricarà el nou Audi A1.
El màxim responsable de Seat tampoc va concretar quin percentatge de la inversió de 4.200 milions d'euros que farà el grup Volkswagen acabarà a Martorell, i va assegurar que la xifra exacta es coneixerà «més endavant».
El grup Volkswagen va anunciar el maig passat que invertirà 4.200 milions d'euros entre el 2015 i el 2019 a les dues plantes que té a Espanya, la fàbrica de Seat a Martorell i la de Volkswagen a Navarra, cosa que suposarà la inversió més gran de caràcter industrial de la companyia al país.
Aquesta inversió anirà destinada a equips, instal·lacions i R+D a les dues fàbriques del grup, que dóna feina a prop de 22.000 treballadors i que el 2014 van sumar una producció conjunta de 748.000 automòbils, amb un creixement del 13,1% en relació amb l'exercici anterior.
Durant la seva conferència, Stackmann es va mostrar també optimista respecte a l'evolució de les vendes de Seat, després d'un primer quadrimestre en què aquestes han crescut una mica més del 9%.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

El Grup Rubau acaba les obres i estrena la seva segona autopista a Mèxic

El Grup Rubau ha acabat les obres de construcció dels primers 30,8 quilòmetres...

ACS presenta una contraopa per Abertis a través d´una filial

ACS presenta una contraopa per Abertis a través d´una filial

Hochtief, empresa alemanya propietat de Florentino Pérez, ofereix 18,76 euros per acció, un 13,7%...

El Grup Peralada compra la navarresa Chivite i vol arribar a cent mercats

El Grup Peralada compra la navarresa Chivite i vol arribar a cent mercats

La companyia preveu facturar més de 60 milions d'euros amb la branca de negoci dedicada al món del...

El jutge Andreu admet a tràmit una denúncia contra l´excúpula del Popular

El jutge de l'Audiència Nacional Fernando Andreu ha admès a tràmit una nova...

Enllaços recomanats: Premis cinema