La cadena de botigues de joguines Eurekakids, amb seu a Riudellots de la Selva, va facturar 37 milions d'euros el 2014, el que suposa un creixement del 6% respecte les vendes de l'any anterior. En un comunicat, la companyia també va informar que el benefici brut d'explotació (EBITDA) es va incrementar un 16% i que aquest any obrirà 43 noves botigues.

L'any passat Eurekakids va continuar amb la internacionalització de l'ensenya. Va obrir un total de 20 punts de venda -per sota les previsions anunciades a principis de 2014- repartits en diferents mercats d'Europa i Amèrica Llatina. Aquest 2015, Eurekakids està consolidant la seva presència als mercats europeus en els quals està present (Espanya, França, Itàlia o Bèlgica) i incrementant la seva presència a Amèrica Llatina amb noves obertures en països on ja opera, com Colòmbia i Panamà, i en nous mercats, com Mèxic.

A l'Estat espanyol, Eurekakids, que va nèixer el 2001, s'ha consolidat com una de les companyies més importants en un sector amb forta competència i va obrir, durant el 2014, un total de vuit noves botigues amb el que s'acosta al centenar d'establiments operatius

La xarxa de botigues de l'ensenya a tot el món ja arriba als 158 punts de venda repartits en 11 països: Espanya (98), Itàlia (22), França (17), Bèlgica (7), Andorra (1), Colòmbia (7), Panamà (1), Àustria (2), Luxemburg (1), Mèxic (1) i Oman (1).

A més dels punts de venda físics, Eurekakids disposa d'una plataforma de comerç electrònic a través de la seva pàgina web www.eurekakids.es, botiga que ha estat ja traduïda a set idiomes i des d'on exporta i ven els productes a tot el món. Pel que fa al producte, les joguines, l'empresa disposa de més de 5.000 referències de joguines educatives i orientades, segons Eurekakids, a despertar la intel·ligència dels nens i molt allunyades de joguines bèl·liques o sexistes.

L'expansió de la companyia fundada per Erik Mayol s'ha consolidat en els anys després que el fons de capital risc Nazca Capital entrés en l'accionariat d'Eurekakids a través de la compra d'accions i d'una ampliació de capital.