El Parc Científic i Tecnològic remarca la seva "viabilitat"

La directora del PCiT
diu que s'estan buscant solucions per eixugar el "màxim possible" el deute

15.06.2015 | 07:14
El Parc Científic i Tecnològic va acollir, ahir, el primer "Net-Lunch".

El Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona va reunir ahir una vuitantena d'usuaris del ParcUdG en el primer Net-Lunch. La seva directora, Anna Albar, va voler assegurar que el ParcUdG, que està en concurs de creditors actualment, tirarà endavant i que avançava pel bon camí. "El Parc és un projecte que Girona no vol perdre", va refermar Albar. La directora, a més, va qualificar el Parc com a un centre de referència de talent i emprenedoria de Girona. Un dels principals objectius actuals del ParcUdG és obrir-se al màxim possible a la societat i a l'economia gironina.

El deute
Anna Albar va fer referència al deute econòmic del ParcUdG i va explicar que s'estaven fent negociacions per buscar les millors solucions i eixugar el màxim possible el deute del parc. Pel que fa a l'atac cibernètic que va patir el ParcUdG a començaments de setmana, i que va deixar sense servei dilluns i dimarts els usuaris, Albar va dir que ja s'havia solucionat i que s'estava treballant perquè no tornés a passar.
Durant el Net-Lunch tres empreses recentment instal·lades al Parc Científic i Tecnològic de Girona van presentar els seus serveis. La primera a fer-ho va ser N-Tropia, una empresa d'assessorament tecnològic que treballa en tres àmbits principals: consultoria, desenvolupament tecnològic i peritatge judicial en l'àmbit tecnològic.
La següent va ser Ideaded, empresa especialitzada en els processos de millora contínua, l'enginyeria i l'organització per tal que els seus clients assoleixin la màxima eficiència. La tercera i última empresa va ser DronVisual, la primera firma gironina registrada com a operadora autoritzada en fer volar drons i especialitzada en tres àmbits: monitorització d'obres; mapeix i modelatge 3D; i agricultura de precisió. La mateixa empresa va mostrar els aparells durant la presentació cosa que va despertar vivament l'interès dels assistents. Els usuaris van intercanviar experiències i van aprofitar per fer negoci a peu dret davant un bufet a l'aire lliure.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Condemnen a presó la cúpula de la CAM per falsejar els comptes

La sentència absol els altres quatre acusats, entre ells l'expresident, així com l'Obra Social, el...

AENTEG reconeixerà Genís Roca com a referent digital E-TECH 2017

AENTEG reconeixerà Genís Roca com a referent digital E-TECH 2017

L'entitat empresarial decideix ajornar la Gala de lliurament que estava prevista avui a l'Auditori...

L´Estat contempla una pujada de les pensions del 0,25% pel 2018

L´Estat contempla una pujada de les pensions del 0,25% pel 2018

Aquestes prestacions només s'han revaloritzat durant els següents anys el mínim establert per la...

Báñez veu segures les pensions del futur amb la recaptació actual

Báñez veu segures les pensions del futur amb la recaptació actual

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, va vaticinar un any «històric» en les...

Enllaços recomanats: Premis cinema