La IV Escola d'Estiu Jordi Comas se celebrarà el 2 de juliol al Far de Sant Sebastià de Llafranc i al Museu del Suro de Palafrugell amb l'objectiu de ser un gran escenari de la creativitat i la innovació. Sota el lema "Disrupt or you will be disrupted" reunirà experts amb una llarga experiència que, amb emprenedoria constant, han conduït les seves empreses cap a models d'èxit i referents d'àmbit mundial. La jornada està organitzada per l'Escola de Negocis de la FOEG amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palafrugell i l'Escola d'Alta Direcció i Administració (EADA).

L'estiu passat es va posar en valor la figura de l'empresari i es va deixar constància del paper clau de les empreses com a motor econòmic.Enguany, serà un referent de casos d'èxit i d'innovació. Hi haurà una taula rodona al Far sobre innovació aplicada a l'empresa tradicional, amb la participació del director general de Metalquimia, Josep Lagares, el director de Munich, Xavier Berneda, la directora de Finques Amat, Imma Amat, i el director de relacions institucionals de Ferrero Rocher, Roberto Torri. El programa s'iniciarà a les 10hores i la primera ponència se centrarà en la Neurocreativitat, clau per aprendre a pensar de forma diferent, que exposarà el professor de creativitat i innovació d'EADA, Franc Ponti. Després es farà un taller de creativitat dinamitzat pel creador, Oriol Ripoll.

A la tarda hi haurà una segona ponència sobre Canvi, crisi i innovació, amb el professor d'EADA i doctor en economia i direcció d'empreses, Ruben Llop. Després tindrà lloc un Networking amb l'expert en innovació Miquel Roig, amb tast de vins de la DO Empordà i maridatge de Galetes Trias. La cloenda serà a dos quarts de vuit de la tarda al Museu del Suro amb la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i s'entregaran reconeixements a l'empresa de llarg recorregut: Juncà Gelatines, i a dos empreses d'èxit: Zoetis i CINC.