Creativitat empresarial a l'Escola d'Estiu Jordi Comas

La jornada tindrà lloc el 2 de juliol al Far de Sant Sebastià de Llafranc i la clausura serà al Museu del Suro de Palafrugell

22.06.2015 | 07:09

La IV Escola d'Estiu Jordi Comas se celebrarà el 2 de juliol al Far de Sant Sebastià de Llafranc i al Museu del Suro de Palafrugell amb l'objectiu de ser un gran escenari de la creativitat i la innovació. Sota el lema "Disrupt or you will be disrupted" reunirà experts amb una llarga experiència que, amb emprenedoria constant, han conduït les seves empreses cap a models d'èxit i referents d'àmbit mundial. La jornada està organitzada per l'Escola de Negocis de la FOEG amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palafrugell i l'Escola d'Alta Direcció i Administració (EADA).
L'estiu passat es va posar en valor la figura de l'empresari i es va deixar constància del paper clau de les empreses com a motor econòmic.Enguany, serà un referent de casos d'èxit i d'innovació. Hi haurà una taula rodona al Far sobre innovació aplicada a l'empresa tradicional, amb la participació del director general de Metalquimia, Josep Lagares, el director de Munich, Xavier Berneda, la directora de Finques Amat, Imma Amat, i el director de relacions institucionals de Ferrero Rocher, Roberto Torri. El programa s'iniciarà a les 10hores i la primera ponència se centrarà en la Neurocreativitat, clau per aprendre a pensar de forma diferent, que exposarà el professor de creativitat i innovació d'EADA, Franc Ponti. Després es farà un taller de creativitat dinamitzat pel creador, Oriol Ripoll.
A la tarda hi haurà una segona ponència sobre Canvi, crisi i innovació, amb el professor d'EADA i doctor en economia i direcció d'empreses, Ruben Llop. Després tindrà lloc un Networking amb l'expert en innovació Miquel Roig, amb tast de vins de la DO Empordà i maridatge de Galetes Trias. La cloenda serà a dos quarts de vuit de la tarda al Museu del Suro amb la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i s'entregaran reconeixements a l'empresa de llarg recorregut: Juncà Gelatines, i a dos empreses d'èxit: Zoetis i CINC.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Dos joves creuen la plaça Sant Jaume de Barcelona, dijous, sota la pluja abundant.
Espanya, exposada al canvi climàtic

Espanya, exposada al canvi climàtic

?El portaveu del Panell Intergovernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic, Edward Rubin, alerta...

La ruca és molt aperitiva i de gust picant

a ruca o ruqueta (llat. Eruca vesicaria; cast. Eruca, rúcula) és una planta de la...

Les exportacions de les empreses gironines van créixer un 22% a l´agost

Les exportacions en el conjunt de l'Estat van créixer a l'agost un 9% i en l'acumulat dels vuit...

Acord a l´Hotel Don Juan de Lloret per tancar 4 mesos l´any amb bonificacions

Acord a l´Hotel Don Juan de Lloret per tancar 4 mesos l´any amb bonificacions

L'acord, vàlid per a tres anys, inclou una ocupació efectiva d'un mínim de nou mesos

Enllaços recomanats: Premis cinema