Supeco obre un supermercat a Blanes

22.06.2015 | 07:09
Un moment de la inauguració del nou supermercat Supeco a Blanes.

El supermercat Supeco, del grup Carrefour, ha obert un establiment a Blanes, el primer a Catalunya i el tretzè de l'Estat. El nou supermercat està ubicat a l'Avinguda de l'Estació, al polígon industrial, i ha suposat la creació de fins a 32 llocs de treball directes, majoritàriament ocupats per veïns del municipi i poblacions de l'àrea d'influència, informava el consistori.
Sota l'eslògan "Supeco, el teu Súper Econòmic", el local es caracteritza per voler liderar els ?preus més competitius en productes frescos i alimentació envasada. La sala de vendes ocupa una superfície de 1.200 metres quadrats, i compta amb cinc caixes de sortida, un mostrador de carnisseria tradicional. També disposa d'un aparcament al davant amb capacitat per a un centenar de vehicles.
Amb més de 5.000 referències, inclou un assortiment específic orientat al sector de la restauració. L'establiment està obert a tots els públics, sense necessitat de targetes, i amb els preus estables durant tot l'any. En aquest sentit, el seu horari de funcionament és de dilluns a dissabte, des de les nou del matí fins a les deu de la nit, de manera ininterrompuda.
Estèticament, Supeco s'assembla més a un cash que no un súper convencional. La companyia ha simplificat fins al detall tant l'envasat, com la presentació dels productes, la il·luminació, la decoració i el mobiliari de l'establiment.
La inauguració va comptar amb la presència de l'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, el director del Grup Carrefour, Didier Caux i el gerent de l'establiment a Blanes, Juan Carlos Mateos, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Genís Roca
Genís Roca, premi referent digital E-TECH 2017

Genís Roca, premi referent digital E-TECH 2017

La patronal tecnològica gironina celebra aquest dimecres l'entrega dels seus premis

El gironí Miquel Vendrell, nou president dels arquitectes tècnics catalans

El gironí Miquel Vendrell, nou president dels arquitectes tècnics catalans

Encapçala el Consell de Col·legis d´Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d´Edificació de...

La riquesa de les famílies creix un 9,3% fins al juny

La diferència entre els estalvis i els deutes se situa en 1,3 bilions. Les xifres s'acosten a la...

13 milions de persones en risc de pobresa

Gairebé 13 milions de persones, el 27,9% de la població, es trobaven en risc de pobresa o exclusió...

Enllaços recomanats: Premis cinema