Joaquim Romans surt reelegit president del Col·legi d'Aparelladors

La candidatura de l'actual president rep 157 vots dels 297 emesos contra els 140 de la llista de Jordi Salvat

02.07.2015 | 07:21
Un col·legiat diposita el seu vot, dimarts durant la jornada d´eleccions.

Joaquim Romans ha estat reelegit com a president del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona després que la seva candidatura fos la més votada en les eleccions celebrades aquest passat dimarts. El concret, Romans va rebre 157 dels 297 vots emesos, mentre que la llista que encapçalava Jordi Salvat en va rebre 140.
Aquest serà el segon i últim mandat de Romans, que va ser escollit president per primer cop el juny del 2011 en substitució d'Ernest Oliveras. L'acompanyen en la llista Miquel Josep Vendrell, com a vicepresident i comptador; Dolors Torrentà, com a secretària; Albert González, com a tresorer, i els vocals Ignasi Almarza, Jaume Noguer, Ana Isabel Ros i Maria del Carme Domènech. Els vocals suplents són Sònia Vergés, Laura Rovira i Lluís Serrat.
Les eleccions a la presidència del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona van tenir lloc dimarts des de dos quarts de nou del matí fins a les vuit del vespre. Es van habilitar meses electorals a Girona, Palamós, Lloret de Mar, Olot i Figueres per facilitar al màxim el vot als col·legiats. També es va poder votar per correu, una opció que van utilitzar 33 persones d'un cens electoral de 894 col·legiats.
Després de la nova victòria i a través d'un comunicat, Romans va admetre que «estic molt satisfet per haver sortit reescollit i per tenir el suport dels col·legiats» i va afegir que treballant per a un col·lectiu «es prenen decisions que agraden a uns i, en canvi, no agraden a d'altres. Per això estic satisfet del resultat». Per al seu segon mandat, Romans i el seu equip s'han marcat 12 grans propostes, entre les quals «i a nivell personal, em donaria per satisfet si tots els aparelladors senten seu el col·legi i hi participen, i també si aconseguim que la societat conegui qui és l'aparellador i se n'adoni de la importància d'utilitzar un professional que s'ha especialitzat en el procés d'edificació», va afirmar.
El nou president i el seu equip prendran possessió del càrrec el pròxim dimarts 7 de juliol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema