Entreguen els premis al millor pla d'empresa de l'MBA de la UdG

Durant l'acte es va fer un recordatori de Carles Milla, antic alumne, mort en l'accident de Germanwings

14.07.2015 | 15:06
Xavier Amores, Antoni Esteve i Jordi Vinyas abans de començar l´acte.

«ENDEV!NO: Tasta, descobreix i aprèn» va ser escollit com a millor pla d'empresa de la trentena edició del màster de direcció d'empreses de la UdG. Elisabet Blanch, Daniel Coll i Lluís Llimargas, van rebre 300 euros de mans de Josep Maria Perramon, president de l'Associació d'antics alumnes del MBA durant l'acte de graduació celebrat ahir al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.
A l'inici de l'acte, els responsables del màster van fer un recordatori de Carles Milla, empresari mort en l'accident de Germanwings, i que va ser alumne d'aquest MBA.
Xavier Amores, coordinador d'aquest estudi propi explica que el màster va començar l'any 1990 i que al llarg d'aquests anys ha format més de 650 professionals provinents d'empreses de les comarques gironines. Així mateix, va destacar que l'MBA ofereix formació directiva per a empreses de les comarques gironines, adaptant les pràctiques de les escoles de negoci a les petites i mitjanes empreses, i ajudant a l'empresa familiar i als nous emprenedors en els reptes dels propers anys en l'àmbit de la gestió i la direcció empresarial. Al llarg dels mesos de juliol, agost i setembre se seleccionaran els nous alumnes per la 32a edició que començarà el mes d'octubre.
Durant l'acte, Antoni Esteve, conseller de la farmacèutica Esteve, va impartir la conferència «Internacionalització a través de la innovació, el cas Esteve», un repàs de la trajectòria d'aquest grup químic i farmacèutic que disposa d'una planta a Celrà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema