L'empresa Tous inicia una nova etapa després que el fons d'inversió suís Partners Group hagi comprat el 25% de la firma manresana. Amb aquesta operació, Tous vol impulsar el seu pla estratègic de creixement i expansió internacional i consolidar-se «com a líder en el segment del luxe accessible», segons un comunicat de l'empresa.

Aquesta és la primera vegada que els propietaris de la companyia joiera donen entrada a un soci extern a la família Tous. L'acord, que està pendent d'aprovació per part de les autoritats de defensa de la competència, també contempla que Partners Group entri al Consell d'Administració de l'empresa.

Els fons d'inversió suís té més de 37 milions d'actius sota la seva gestió.

Actualment Tous té presència als cinc continents i prop de 500 botigues. Per això, l'aposta per consolidar els mercats internacionals és clau en la seva estratègia.

De fet, la companyia ha signat recentment un acord amb ELV Distribution com a nou soci per al canal especialitzat als Estats Units i preveu obrir aquest any una nova botiga al centre comercial West?field World Trade Center de Nova York.