La catalana Sherco i un fons madrileny també volen Gas Gas

El deute de la companyia de Salt amb la Seguretat Social pot ser una trava per la seva venda

17.07.2015 | 15:07
Imatge d´arxiu de la planta de Gas Gas a Salt.

Nous pretendents per al fabricant gironí de motos Gas Gas. Si fa unes setmanes trascendia l'interés d'un inversor suís -que la plantilla rebutja-, ahir es va saber el petit fabricant català de motos de muntanya Sherco i un fons inversor de Madrid -Maecenas Kapital- també estan interessat en la unitat productiva de la companyia de Salt, que ha entrat en liquidació. Segons avançava Expansión, l'oferta de Maecenas Kapital pel 100% de Gas Gas estaria condicionada a la revocació de la fase de liquidació de la companyia, que hauria de tornar a la fase de concurs.
Altres fonts, citades pel diari Ara, apunten que les ofertes no es presentaran formalment fins al mes de setembre i que el deute de la companyia gironina amb la Seguretat Social pot suposar una trava per al procés.
Amb 93 treballadors -actualment en situació d'ERO temporal-, Gas Gas va arribar a ser el principal fabricant mundial de motos de trial. Amb un deute acumulat de 37 milions d'euros, la falta d'un acord amb la banca creditora ha precipitat el concurs i procés de liquidació de la companyia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema