El fabricant de motos gironí Gas Gas confia que la liquidació serveixi per reflotar l'activitat i rellançar la marca. És a dir, que els nous propietaris de les instal·lacions tornin a engegar la producció de motos de trial i enduro. La fàbrica, segurament, sortirà a la venda al setembre i ja hi ha firmes interessades en adquirir-la. Ara per ara, a la seu de Salt només hi ha una desena de treballadors i l'activitat és mínima. Se centra en garantir les comandes de recanvis i en continuar oferint servei postvenda. Segons informa la companyia en un comunicat, «amb l'objectiu de no penalitzar els nostres clients durant aquesta dura etapa». Però també per evitar que la marca Gas Gas es continuï devaluant.

«L'actual equip directiu, l'administrador concursal i el comitè d'empresa treballem per accelerar al màxim el procés i poder tancar la venda amb els potencials compradors», recull el comunicat. De moment, ja hi ha diverses firmes (espanyoles i estrangeres) que s'han interessat a adquirir la fàbrica situada en el polígon Torre Mirona de Salt.

Optimisme a la plantilla

Per la seva banda, en una entrada al Facebook, els treballadors asseguren que l'informe per preparar la venda de l'empresa «està molt avançat» i que es preveu enllestir del tot abans de finals de juliol. «L'equip d'economistes veu la venda amb optimisme; a dia d'avui, cada cop més, hi ha potents inversors interessats en la companyia, tot i que encara és aviat i queda molta feina a fer», recull el text que han penjat.