El Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC) Girona va inaugurar divendres al vespre la terrassa «360CINC Negocis a cel obert», un nou espai polivalent pensat per a empreses, entitats i col·lectius que busquen un entorn «únic i exclusiu» a la ciutat de Girona per a celebrar esdeveniments.

La terrassa, amb capacitat per a un centenar de persones, està pensada per a l'organització de tota mena d'actes corporatius, celebracions i networking en un entorn «amable, dinàmic i accessible», va destacar Josep Maria Coll, director general de CINC.

"La nostra voluntat és que aquest nou espai s´obri a col·lectius perquè en puguin disposar i així unir sinergies amb esdeveniments empresarials o culturals de la ciutat de Girona", va afegir.

La inauguració oficial d´aquest nou espai va comptar amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; l´alcalde de Girona, Carles Puigdemont; Jordi Xuclà, diputat al Congrès, Maria Àngels Planas, de la Diputació de Girona, i representants del teixit empresarial, econòmic i cultural de la ciutat.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va posar de manifest que les comarques gironines estan "remuntant la crisi econòmica" i ha assenyalat que es preveu un "creixement del 3% a Girona". Vila també va adreçar unes paraules als responsables de CINC i va lloar la seva feina: "Teniu un negoci del que ens sentim molt orgullosos".

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va tancar el torn de parlaments amb un reconeixement a la nova terrassa 360CINC: "Espais com aquest són absolutament imprescindibles. Donen un valor afegit a la competitivitat de la ciutat", va manifestar Puigdemont.

Presentacions de producte o d´empresa, actes de col·legis professionals, d´associacions o entitats són només algunes de les possibilitats d´activitats que es podran fer a la nova terrassa, que també podrà acollir coffee breaks, showrooms, càterings, afterworks o sessions formatives que complementen perfectament les activitats que es realitzen a la sala d'actes i de conferències de l'edifici.

El grup CINC Centre de Negocis va néixer l´any 1992 a Figueres amb l´objectiu de projectar el creixement de pimes i autònoms de l´Empordà mitjançant suport logístic i humà altament qualificat. Actualment, CINC està present també a Girona (des del 2003) i Barcelona (des del 2007).

Aquest any 2015 l´edifici CINC Girona ha estat reconegut com el tercer millor centre de negocis de tot l´Estat espanyol, i ha aconseguit la categoria de quatre estrelles superior. La màxima puntuació la va obtenir l´edifici CINC Barcelona, que ocupa més de 7.000 m2 al districte del 22@. Aquestes valoracions les han dut a terme l´auditoria internacional líder en certificacions TÜV Rheinland i l´Associació Espanyola de Centres de Negocis (ACN).