Bankia descarta cobrar als no clients per l´ús dels seus caixers automàtics

28.07.2015 | 15:28

El conseller delegat de Bankia, José Sevilla, afirma que «ara com ara»l'entitat no canviarà la seva política d'ús de caixers ni per als clients ni per aquells que no ho són. Així doncs, Bankia es desmarca d'alguns dels seus competidors com CaixaBank, que cobra una comissió de dos euros als no clients per la utilització dels seus caixers, o el BBVA que implementarà aquesta mesura a partir del setembre.
Sevilla va fer aquesta afirmació durant la presentació dels resultats semestrals del grup BFA-Bankia en la qual va recordar que l'entitat disposa d'una xarxa d'uns 5.500 caixers, la tercera més important d'Espanya, i en va destacar la seva productivitat.

Millora un 11,5% el benefici
En la presentació dels resultats també s'ha conegut que Bankia ha guanyat 556 milions d'euros durant la primera meitat del 2015. És a dir, un 11,5% més que l'any anterior gràcies a la millora del marge net i menors provisions. D'aquesta manera, l'entitat avança cap el seu objectiu de rendibilitat del 10%. Els bons resultats s'han obtingut a causa de l'increment dels ingressos provinents d'interessos i comissions a 1.869 milions i la reducció de les despeses en un 2,7% respecte a la primera meitat del 2014.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

L´Associació de Tècnics d´Informàtica celebra 50 anys

Organitzarà un cicle de conferències sobre temes d'actualitat en l´àmbit TIC

Els iogurts de La Fageda arriben al cor de París de la mà de Nostrum

Els iogurts de La Fageda arriben al cor de París de la mà de Nostrum

El pla d'expansió de la cadena de menjar ràpid duu els làctics garrotxins a tocar del Pont Neuf...

Simon llança una nova gamma d´interruptors connectables a internet

Amb la sèrie Simon 100, la marca centenària fundada a Olot aposta per la Internet de les Coses per...

Enllaços recomanats: Premis cinema