Esteve Hugas ha rellevat Joan Terrades com a president de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona després de ser elegit per unanimintat per la Junta de Govern de l'entitat.

Segons va informar la Cambra de la Propietat Urbana de Girona en un comunicat, el nou president va iniciar la seva faceta empresarial a l'Alt Empordà, a Empuriabrava i posteriorment, va centrar -se en el sector hoteler.

Gironí del Pont Major i resident actualment a Castelló d'Empúries, en el últims anys, Hugas ha diversificat el seu negoci incorporant-se en el món del vi a través de la creació d'un celler familiar a Colera. La seva labor professional va ser reconeguda el 2009 quan la Generalitat va lliurar-li la Medalla al Mèrit Turístic i el 2010 quan l'Ajuntament de Castelló d'Empúries li va fer entrega del premi Espiga i Timó d'Or.

Joan Terrades, per la seva banda, va cessar en el càrrec el 28 de juliol després de 14 anys de dedicació a l'entitat associativa sense ànim de lucre. Durant l'últim any, Terrades ja havia cessat, per raons personals, dels càrrecs de vicepresident del Consell de Cambres de Catalunya i de la Confederación de Cámaras de la Propiedad Urbana. L'entitat remarca que al llarg de la presidència de Terrades, la Cambra «no ha deixat d'incrementar la seva activitat centrada en oferir assessorament i serveis immobiliaris als seus socis», malgrat la crisi dels últims anys. A més, destaca l'augment del reconeixement social.