Mercats

L´Ibex 35 rebota i aconsegueix recuperar els 10.000 punts

La Borsa posa fre a les retallades malgrat les caigudes generalitzades en els mercats asiàtics

25.08.2015 | 13:54

L'Ibex 35 ignorava a la mitja sessió d'aquest dimarts les caigudes de les principals borses asiàtiques i ha rebotat un 3,39%, fet que portava el selectiu a recuperar els 10.000 punts (10.087,1) després del daltabaix sofert ahir, dilluns.

Tot i aquestes pujades que estan experimentat els mercats, els analistes de Bankinter parlen del "rebot del gat mort", un avanç poc real que sol produir-se després d'una jornada d'importants caigudes.

Al mercat de deute, la prima de risc es col·locava en 135,7 punts bàsics, amb la rendibilitat del bo a deu anys en el 2,044%. Mentrestant, al mercat de divises, l'euro s'intercanviava a 1,1513 'bitllets verds'.

Abengoa es consolidava com el millor valor passades les 12.30 hores i es disparava un 23,7%, apropant el valor dels seus títols al valor d'un euro, referència que va perdre el passat 12 d'agost a causa dels dubtes sobre el pla de la companyia per ampliar capital.

Gamesa s'enlairava un 7,12% ArcelorMittal 1 5,08%, Santander 1 4,76% i Inditex un 4,17%. Tots els valors de l'Ibex mantenien el positiu en la mitja sessió després de concloure en vermell la jornada d'ahir.

Els 'pesos pesants' de l'Ibex presentaven importants pujades que oscil·laven entre el 4,76% de Santander i el 0,4% d'Endesa. BBVA guanyava un 3,9%, Telefónica un 3,1% i Iberdrola un 1,7%.

D'aquesta manera, l'Ibex es col·locava al capdavant dels repunts entre les principals places europees, optimistes en la mitja sessió: París es revalorava un 3,15%, Frankfurt un 3% i Londres un 2,61%.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Lidl busca alguns socis immobiliaris per créixer al mercat espanyol

La cadena alemanya té la intenció de desenvolupar promocions de nova construcció que...

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Allau de sol·licituds a les ofertes de Mercadona i Lidl: busquen professionals que els ajudin a...

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

MJN Neuroserveis crea un dispositiu capaç d'avançar entre uns deu segons i un minut les crisis

Enllaços recomanats: Premis cinema