El Grup Bonpreu, propietari de les marques Bonpreu, Esclat i EsclatOil, ha facturat el primer semestre del 2015 un total de 493,4 milions d'euros de vendes netes. Aquesta xifra representa un creixement absolut del 10,4%, que es tradueix en un creixement del grup a plantes constants d'un 4,7% respecte el mateix període de ?l'any anterior.

Les previsions per a l'exercici del 2015 és que creixi prop d'un 11% respecte el 2014 i s'acosti als 1.000 milions d'euros de facturació. Segons informa la companyia en un comunicat, des del 2008 el Grup ha invertit més de 428 milions d'euros i ha creat 1.420 llocs de treball. A més, asseguren que dos de cada tres dels articles comprats pel Grup Bon Preu s'adquireixen a empreses amb seu a Catalunya.

Actualment el Grup compta amb 118 supermercats Bonpreu, 44 hipermercats Esclat i 36 benzineres EsclatOil.

Durant aquests sis primers mesos de l'any s'han inaugurat dos establiments, un Bonpreu a Berga i un Esclat al Vendrell, a més de les benzineres Esclatoil de Santa Perpètua de Mogoda i de Santa Coloma de Farners.

Segons fonts del Grup Bonpreu, aquestes dades del segon semestre «confirmen la tendència ascendent del grup de distribució català i la progressiva recuperació del consum en general».