Els treballadors de l'empresa de components de l'automoció Valeo de Martorelles tenen previst traslladar les mobilitzacions a la planta de Saragossa. El comitè subratlla que les negociacions amb la direcció estan «estancades» i que no s'ha produït cap avançament en les últimes reunions. L'Ajuntament de Mollet del Vallès, per la seva banda, s'ha compromès a col·laborar en el finançament de tres autocars per transportar 150 treballadors fins a la planta aragonesa.

Encara no hi ha data, però els treballadors de Valeo volen fer un pas més i mobilitzar-se a la planta de Saragossa, on la companyia té previst traslladar-hi la producció de Martorelles. L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs (PSC), s'ha compromès a col·laborar en el finançament de tres autocars per transportar els treballadors. «Aquesta és una reivindicació justa i l'Ajuntament no pot girar la cara al conflicte», assegura l'alcalde. Mollet és el municipi que més treballadors té a Valeo, amb un total de 36.

Unes 350 persones, entre empleats i familiars, es van manifestar ahir pels carrers de Martorelles i Mollet del Vallès per protestar contra el trasllat de la producció, que afecta els 257 treballadors de Martorelles. La marxa va sortir de Valeo a les onze del matí i ha arribat a l'Ajuntament de Mollet a dos quarts d'una de la tarda. Un cop allà, el comitè es va reunir amb l'alcalde i regidors de l'Ajuntament per demanar suport logístic per mobilitzar-se a Saragossa.