Barcelona acollirà el congrés NextBank, sobre el sistema financer global

Comptarà amb experts internacionals en finances, innovació i tecnologia.

16.09.2015 | 18:36

Barcelona acollirà el congrés NextBank, sobre el sistema financer global

Barcelona acollirà dimarts que ve, 22 de setembre, el congrés NextBank sobre el futur del sistema financer global, que comptarà amb la presència d'experts internacionals en finances, innovació i tecnologia.
En un comunicat, NextBank ha explicat que les ponències giraran entorn al concepte "fintech", un terme que deriva de "finances" i "tecnologia", i com grans i petites empreses han integrat processos tecnològics i en línia a la seva activitat principal, com transaccions, crèdits i intercanvis monetaris.
Entre els ponents de Next Bank Barcelona, en l'organització del qual participen BBVA Open Talent, es troba el director d'innovació de Consult Hyperion, Dave Birch, considerada una de les deu persones més influents del sector bancari a tot el món per Financial Brand.
A més, la jornada comptarà amb la presència del director executiu de Kantox, empresa emergent espanyola especialitzada en l'intercanvi de divises entre empreses, Philippe Gelis; la directora d'innovació de Lloyds Banking Group, Claire Calmejane, i el director científic de BBVA Marco Bressan, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema