Les entitats pertanyents a la xarxa Euro 6000, Bankia i Banc Sabadell han arribat a un acord que permetrà als seus clients operar a 17.730 caixers de tot Espanya sense pagar comissions. Es revelen així es revelen contra la política d'algunes grans entitats financeres, que fa uns mesos que han començat a cobrar comissions als no clients.

En una nota conjunta remesa ahir, Bankia, Sabadell i Euro 6000 expliquen que el banc al qual pertanyi el terminal no cobrarà comissió als clients de les altres entitats signants, a l'hora que l'entitat emissora de la targeta amb la qual es faci l'operació els aplicarà condicions favorables en treure diners als caixers de la resta. Les entitats de la xarxa Euro 600 aportaran en total 8.925 caixers; Bankia, 5.559, i el Banc Sabadell, 3.246.

Mentrestant, el Ministeri d'Economia va assegurar que «no consentirà» les dobles comissions per l'ús de caixers automàtics dels bancs, i encara que es va mostrar confiat que el Banc d'Espanya actuarà sobre aquest tema, va dir que si no ho fa, serà ell mateix el que prengui mesures. Unes mesures que podria dur a terme mitjançant canvis legislatius.